Напоследък Кристина Агилера не се страхува да навлиза в подробности, когато

...
Напоследък Кристина Агилера не се страхува да навлиза в подробности, когато
Коментари Харесай

Когато Кристина Агилера говори за оргазмите си

Напоследък Кристина Агилера не се опасява да навлиза в детайлности, когато става въпрос за половия живот. Дори е подготвена да изпадне и в редица интимни откровения. Наскоро изпълнителката гостува в подкаста Call Her Daddy, където свободно приказва за своята половост, в това число за загубата на девствеността си и за ексцентричните места, на които е правила секс.
 Кристина Агилера искрено за секса, интимността и загубата на девствеността
Кристина Агилера искрено за секса, за мъжете и за загубата на девствеността

И за онази преживелица в самолета

А в този момент Кристина Агилера разкри още от тайните на половия си живот, в това число, че има  " четири точки на наслаждение " и по какъв начин нейните оргазми са се трансформирали с придвижване на възрастта. 42-годишната певица, която се среща с изпълнителя Матю Рътлър, описа по какъв начин приоритизира половия си живот и има " нощи за срещи " сама със себе си. Тя не крие, че е " опознала добре вагината си " и че е разкрила повече " точки на наслаждение " с придвижване на възрастта.

" Опознах добре вагината си през последните 42 години и мога да кажа, че с годините се появяват нови точки на наслаждение ", разкрива тя пред People. 

" Забелязах, че сега имам четири разнообразни точки към вагината си, от които мога да реализира оргазъм. Това е самата истина ", безапелационна е певицата.

Кристина продължава, като призовава другите да опознаят телата си " овреме ", с цел да могат да имат " по-приятен живот ". Не спестява информацията, че тя самата дава приоритет на личния си полов живот.

" Дори и да нямате сътрудник, можете да имате своя лична вечер за среща със самите вас, в които да експериментирате и да си доставяте наслаждение ", споделя още певицата. 

Съвсем неотдавна Кристина разгласи, че е решила да работи за половото здраве на хората и по тази причина става съосновател и основен бранд консултант на лубрикантите Playground. Които, несъмнено, персонално е тествала - и сама, и с колегата си.
 Сексуално опознаване - Кристина Агилера споделя за опита си със секс играчки и партньорството с лубриканта Playground
Кристина Агилера откровенно за лубрикантите и секс играчките

Изпълнителката е имала опция да опитва и опознава тялото си

" Сексуалността е занимателна. Да изследваме себе си би трябвало е нещо, което ни дава мощ и наслаждение. Надявам се да вдъхновя други дами да се усещат удобно в своето тялото и със своята половост ", стимулира избора си Агилера.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР